ZHENGZHOU HANLIN AMUSEMENT EQUIPMENT MANUFACTURING CO.,LTD. 86--13213043229 hanlinamusement@foxmail.com
Nieuwe Ontwerp Commerciële Binnenspeelplaats voor de Oude Jonge geitjes van 2-12 Jaar

Nieuwe Ontwerp Commerciële Binnenspeelplaats voor de Oude Jonge geitjes van 2-12 Jaar

 • Hoog licht

  3D 3-12 het parkmateriaal van het jaarthema

  ,

  van het het jaarthema van pvc 2-12 het parkmateriaal

  ,

  3D materiaal van de het spel binnenspeelplaats van pvc zachte

 • Kleur
  Aangepaste Kleur
 • Type
  Binnenspeelplaatsmateriaal
 • Materiaal
  sponge+wood+pvc
 • Gebruik
  Jonge geitjes Binnenspeelplaats
 • Thema
  Aangepast thema, Netto spel, Ruimte, Suikergoed
 • Installatie
  3D Installatieinstructies
 • Plaats van herkomst
  China
 • Merknaam
  HANLIN
 • Certificering
  ISO9001
 • Modelnummer
  Binnenspeelplaats 1
 • Min. bestelaantal
  10 SQM
 • Prijs
  Negotiable
 • Verpakking Details
  Triplexgevallen
 • Levertijd
  20 dagen
 • Betalingscondities
  L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
 • Levering vermogen
  100000/Year

Nieuwe Ontwerp Commerciële Binnenspeelplaats voor de Oude Jonge geitjes van 2-12 Jaar

Nieuwe Ontwerp Commerciële Binnenspeelplaats voor de Oude Jonge geitjes van 2-12 Jaar

Het binnenspeelplaatsmateriaal is een hoge vlucht nemende zaken dat de eisen van de de dienstenmarkt van de enorme kinderen uitrust, aangezien de economie zich ontwikkelt en de middenstandbevolking groeit, de globale behoefte aan kinderen die product en de dienst spelen is bestemd om snel voor decennia te groeien, die tot reusachtige afzetmogelijkheden voor binnenspeelplaatszaken leiden.

Beschrijving van materiaal van de de Speelplaats binnenspeelplaats van Hanlin het Binnen

Productnaam

Het als thema gehade materiaal van de Jonge geitjes Binnenspeelplaats

Hoofdmateriaal

Gegalvaniseerde Staalpijp + Hoogte - dichtheidstriplex of Plastiek + Hoogte - dichtheid EPE die + Kwaliteit PUcoat + Roestvrije Hardware vullen

Beschikbare thema's

Geheimzinnig ruimtethema, Suikergoedthema, Droom oceaanthema, Macaron-thema,

Het bosthema, Romantisch sneeuwthema, Britten als thema heeft, Trampolinereeks, enz.

Streken of Aantrekkelijkheden

binnen het zandpool van het speelplaatsmateriaal; de pool van kuilballen; EVP-SchuimBouwstenen; de brug van de ijzerketting; binnenspeelplaats elektrische fiets; pitlijn; de binnen roterende emmer van het speelplaatsmateriaal; yogabal; de binnen vrolijke speelplaats gaat rond; balschommeling;

Binnen het Themabeelden van het Speelplaatsmateriaal

Nieuwe Ontwerp Commerciële Binnenspeelplaats voor de Oude Jonge geitjes van 2-12 Jaar 0

Nieuwe Ontwerp Commerciële Binnenspeelplaats voor de Oude Jonge geitjes van 2-12 Jaar 1

Ons Samenwerkingsproces van Binnenspeelplaatsmateriaal

1. Vrij ontwerp en overleg van binnenspeelplaatsmateriaal: De klant verstrekt zijn/haar gedetailleerd plaatsafmetingen en speelplaatsplan, waar de dak duidelijke hoogte, de kolommen en andere hindernissenspeicfications, en ingangsgrootte moeten worden gedeeld. Wij maken een regeling door de plaatssituatie en de mededeling, definitieve gedetailleerde tekening zal na revisie volgens de vraag en de begroting van de klant worden gegeven.

2. Verkoop en productie: om beide parites te beschermen vooral de klanten interesseren, kan de klant een orde op alibabaplatform met gedetailleerde termijnen van contract plaatsen, Hanlin-zal de fabriek productie en levering dienovereenkomstig organiseren.

3. Installatie: Over het algemeen zullen de installatietermijnen hetzelfde als die in de bovengenoemde lijst worden vermeld zijn, kan het Binnenspeelplaatsmateriaal volgens klant worden gespecificeerd demaind.

4. De dienst na verkoop van binnenspeelplaatsmateriaal: De snel-slijtagedelen en de voor consumptie geschikte materialen evenals repective warranity van componentsthey zullen in verkoopcontract in verschillende hoeveelheid en tijd 1-3 jaar worden vermeld;

Alvorens wij binnenspeelplaatsen voor de eigenaar ontwerpen, leren wij slechts alle Geen details van uw plaats, de specificatie van breedte, lengte en hoogte. Maar ook waar is de beste plaats voor de ingang, hoe te veiligheid de pijler… Maak duidelijk begrip van uw vereisten in termen van thema, functie, stijl en elementen. Maak uiteindelijk gebruik van uw plaats, heeft de juiste mengeling van spelgebeurtenissen en de activiteiten, heeft het beste zicht, heeft de beste spelcapaciteit en de veiligheid! Wij zullen houden herziend het ontwerp tot u tevredenstelde en volledig van deze binnenspeelplaats houdt, zal uw binnenspeelplaatsmateriaal aan jonge geitjes aantrekkelijkst zijn. Wij hebben reeds veel thema voor keus en honderden bestaand ontwerp voor verwijzing, maken wij ook lijst van componenten en materiaal om uw keus op jonge geitjesspeelplaats te maximaliseren. Wij zetten ons in de schoenen van de speelplaatseigenaar.

Het Materiaalproductielijn van de Hanlin Binnenspeelplaats

HANLIN is een originele fabrieksfabrikant in China specialiseert zich in het ontwerpen van en het produceren van en het installeren van niet-gemotoriseerd binnenspeelplaatsmateriaal voor jonge geitjes en volwassenen. Onze hoofdproducten zijn binnenspeelplaatsmateriaal, het binnenmateriaal van het trampolinepark, openluchtspeelplaatsmateriaal, peuter het materiaalreeksen van het onderwijsvermaak, die aan winkelcentra, scholen, bedrijventerreinen, woongemeenschappen en vermaakcentra in en uit China worden verkocht.

Nieuwe Ontwerp Commerciële Binnenspeelplaats voor de Oude Jonge geitjes van 2-12 Jaar 2