ZHENGZHOU HANLIN AMUSEMENT EQUIPMENT MANUFACTURING CO.,LTD. 86--13213043229 hanlinamusement@foxmail.com
Binnen de Kabelscursus van het speelplaatsavontuur voor Kinderen en Volwassenen

Binnen de Kabelscursus van het speelplaatsavontuur voor Kinderen en Volwassenen

 • Hoog licht

  Hoog - Binnen de Kabelscursus van het dichtheidstriplex

  ,

  Gegalvaniseerde Binnen de Kabelscursus van de Staalpijp

  ,

  De kabelscursus van het speelplaatsavontuur

 • Grootte
  Aangepast
 • Materiaal
  Gegalvaniseerde Staal + rope+wood
 • Ontwerp
  volgens uw gebiedsruimte
 • Puntnaam
  Cursus van avonturen de Binnenkabels
 • Garantie
  1 jaar
 • Kleur
  Facultatief
 • Plaats van herkomst
  China
 • Merknaam
  Hanlin
 • Certificering
  ISO9001
 • Modelnummer
  Binnenkabels Course1
 • Min. bestelaantal
  10 SQM
 • Prijs
  Negotiate
 • Verpakking Details
  Houten Gevallen
 • Levertijd
  20 dagen
 • Betalingscondities
  L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
 • Levering vermogen
  10000/Set/Year

Binnen de Kabelscursus van het speelplaatsavontuur voor Kinderen en Volwassenen

Binnenavonturenspeelplaats met Binnenkabelscursus voor Kinderen en Volwassenen

Zoals we allen weten, zijn het hoogstaand, de veilige en betrouwbare Binnenspeelplaats van de kabelscursus met Kabelscursus voor Kinderen en Volwassenen de primaire waarborg voor investeerders om winsten te maken! Speelplaats van het Hanlin heeft de Binnenavontuur met Kabelscursus voor Kinderen en Volwassenen de volgende voordelen:

1. Betrouwbare kwaliteit

De kwaliteit is de waarborg van alles en een eerste vereiste voor verrichting op lange termijn. Slechts kan de goede kwaliteit de verrichting op lange termijn waarborgen van Binnenavonturenspeelplaats met Kabelscursus, zodat de kinderen zonder zorgen kunnen spelen.

2. Rijke stijlen en kleurrijke verschijning

Als de Binnenavonturenspeelplaats met binnenkabelscursus voor Kinderen en Volwassenen aan stijl in verschijning rijk en kleurrijk is, kan het de aandacht van kinderen aantrekken. De warme en kleurrijke kleuren maken kinderen gelukkig voelen en hun rente verhogen in het spelen.

3.attractive

De goede Binnenavonturenspeelplaats met Binnenkabelscursus voor Kinderen en Volwassenen, zal kinderen de drang hebben te spelen wanneer zij het unconsciously zien. In de ogen van kinderen, is er een betekenis van geheimzinnigheid die hun aandacht aantrekt en niet naar andere plaatsen wil gaan.

4.Rich verscheidenheid van projecten

De nieuwsgierigheid en de wens van kinderen voor exploratie zijn zeer sterk. Één enkel project is verre van het tevredenstellen van het hart van de kinderen. De rijke projecten verhogen playability van Binnenavonturenspeelplaats met Kabelscursus voor Kinderen en Volwassenen en maken kinderen treuzelen.

5.There is een bepaalde graad van moeilijkheid

Het streven naar het enthousiasme van kinderen om, ontwerpend opwindende projecten met een bepaalde graad van moeilijkheid te concurreren kan meer kinderen aantrekken om te proberen, anderen te verslaan, en te bewijzen.

6.Equipped met wetenschappelijke moeilijkheidscombinaties

De binnenavonturenspeelplaats met Kabelscursus voor Kinderen en Volwassenen is te moeilijk om kinderen gefrustreerd, en te eenvoudig te maken voelen om hen gevoel het boring te maken. Daarom zou de Binnenavonturenspeelplaats met Kabelscursus voor Kinderen en Volwassenen wetenschappelijk moeten volgens de leeftijd van kinderen in termen van moeilijkheid en gemak worden ontworpen en worden gecombineerd, zodat de kinderen het geluk groeien en kunnen voelen door uitbreiding tijdens de groei wordt gebracht, en van het lichaam en de mening genieten die.

Beschrijving van Binnenavonturenspeelplaats met Binnenkabelscursus voor Kinderen en Volwassenen

Productnaam Cursus van avonturen de Binnenkabels
Hoofdmateriaal Gegalvaniseerde Staalpijp + Hoogte - dichtheidstriplex of Plastiek
Capaciteit 40-80 personen

Binnenavonturenspeelplaats met Binnenkabelscursus voor Kinderen en Volwassenen

Binnen de Kabelscursus van het speelplaatsavontuur voor Kinderen en Volwassenen 0

Binnen de Kabelscursus van het speelplaatsavontuur voor Kinderen en Volwassenen 1

Binnen de Kabelscursus van het speelplaatsavontuur voor Kinderen en Volwassenen 2

Binnenavonturenspeelplaats met Binnenkabelscursus voor Kinderen en Volwassenenproductielijn

HANLIN is een originele fabriek in China specialiseert zich in het ontwerpen van en het produceren van en het installeren van niet-gemotoriseerd vermaakmateriaal voor jonge geitjes en volwassenen.

De belangrijkste categorie is het openlucht niet genormaliseerde aangepaste materiaal van de themaspeelplaats, met inbegrip van de roestvrije gecombineerde dia van het landschapsthema, het netto en beklimmend, groene land aangesloten vermaakmateriaal van de uitgaande begrensde kinderenkabel, park, slaginstrumenten, houten reeksapparaten, Openlucht de speelplaatsmateriaal van enz. voor kinderen worden verkocht aan winkelcentra, scholen, bedrijventerreinen, woongemeenschappen en vermaakcentra in en uit China.

Ons Samenwerkingsproces van binnenkabelscursus

1. Vrij ontwerp en overleg: Wij kunnen een aangepast vrij ontwerp volgens uw grootte, geinteresseerde aantrekkelijkheden en begrotingen maken. In onze 3D-ontwerpen kunnen wij alle streken trekken die uw wensen aanpassen, zodat zal het duidelijk zijn hoe het park gaat kijken als. Samen met uw ideeën, onze kennis en onze creatieve ontwerpers, geloven wij de openluchtspeelplaats al uw verwachtingen zal overschrijden.

2. Verkoop en productie: om beide parites te beschermen vooral de klanten interesseren, kan de klant een orde op alibabaplatform met gedetailleerde termijnen van contract plaatsen, Hanlin-zal de fabriek productie en levering dienovereenkomstig organiseren.

3. Installatie: Over het algemeen zullen de installatietermijnen hetzelfde als die in de bovengenoemde lijst worden vermeld zijn, kan het volgens klant worden gespecificeerd demaind.

4. De dienst na verkoop: De snel-slijtagedelen en de voor consumptie geschikte materialen evenals repective warranity van componenten .they zullen in verkoopcontract in verschillende hoeveelheid en tijd 1-3 jaar worden vermeld;